Άφιξη
Αναχώρηση
Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδιά

Μύκονος

Μύκονος - Argo Hotel

Μύκονος

Η Μύκονος βρίσκεται ανάμεσα στην Τήνο και τη Νάξο.

Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά των Κυκλάδων, σχεδόν στο κέντρο του Αιγαίου, η Μύκονος έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Σύμφωνα με τη μυθολογία, η Μύκονος σχηματίστηκε από τα απολιθωμένα σώματα γιγάντων που σκοτώθηκαν από τον Ηρακλή και πήρε το όνομά του από τον εγγονό του θεού Απόλλωνα.

Ένα ξεχωριστό μέρος

Οι απόψεις διαφέρουν σε αυτό που κάνει αυτό το νησί τόσο ξεχωριστό. Η απαράμιλλη παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα ασβεστωμένα σπίτια και τα πολύχρωμα παράθυρα, τα στενά μαρμάρινα μονοπάτια, η ποικιλία από εκπληκτικές παραλίες, τα διάσημα αξιοθέατα όπως η Μικρή Βενετία, η βραχώδης φυσική ομορφιά, τα αμέτρητα κρυμμένα παρεκκλήσια, η ατελείωτη ποικιλία εστιατορίων που δεν μπορούν αποκτήστε αρκετές, τις ατελείωτες επιλογές αγορών, τη ζωντανή σκηνή για πάρτι, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών… αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συμβάλλουν στη μοναδικότητα αυτού του τόπου.

Αυτό που ξεχωρίζει τη Μύκονο είναι ότι ικανοποιεί επιτυχώς πολύ διαφορετικές ανάγκες, καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό διακοπών για ταξιδιώτες που θέλουν να χαλαρώσουν, να πάρουν πάρτι, λάτρεις της λάμψης, διασημότητες, λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και άλλα Για τους λάτρεις της Ιστορίας, το νησί της Δήλου, σε μικρή απόσταση με το φέρι από τη Μύκονο, είναι ένα must-see αφού είναι ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα. Με τα χρόνια, έχει γίνει πολύ εύκολο να ταξιδέψετε στη Μύκονο, καθώς υπάρχουν πολλές πτήσεις από όλο τον κόσμο, ενώ τα φέρι και τα θαλάσσια αεροπλάνα φτάνουν καθημερινά από τα λιμάνια της Αθήνας και από διάφορα άλλα λιμάνια σε όλη την Ελλάδα.