Άφιξη
Αναχώρηση
Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδιά

Εστιατόριο

Για να έχετε μια πραγματική γεύση της Μυκόνου, πρέπει να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις στο εστιατόριο «Άβλι του Θοδωρίου», που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην άμμο της παραλίας του Πλατύ Γιαλού.
Εστιατόριο - Avli tou Thodori - Argo Hotel

Εστιατόριο - Avli tou Thodori

Δημιουργήθηκε το 1950 από τον Θοδωρή Κουσθανά, ήταν το πρώτο εστιατόριο της περιοχής.

Για να έχετε μια πραγματική γεύση της Μυκόνου, πρέπει να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις στο εστιατόριο «Άβλι του Θοδωρίου», που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην άμμο της παραλίας του Πλατύ Γιαλού. Δημιουργήθηκε το 1950 από τον Θοδωρή Κουσθανά, ήταν το πρώτο εστιατόριο της περιοχής. Η ιστορία συνεχίζεται μέσω του γιου του, Θανάση Κουσθανά, ο οποίος έχει ενημερώσει το εστιατόριο με μια κυκλαδίτικη κομψή ατμόσφαιρα, διατηρώντας παράλληλα τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και παραμένοντας πιστός στην αρχική φιλοσοφία μιας έντιμης και φιλικής εξυπηρέτησης.
Το εκτεταμένο μενού του Το εστιατόριο περιλαμβάνει μια ποικιλία από τοπικές γεύσεις, από φρέσκα θαλασσινά και κρέας έως σαλάτες και ζυμαρικά, καθώς και μερικά διεθνή σνακ όπως πίτσα. Υπάρχουν άνετες ξαπλώστρες ακριβώς μπροστά από το "Avli tou Thodori", όπου σερβίρονται επίσης αναψυκτικά και σνακ στην παραλία.